ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Physiotherapy from distance

Οι αρνητικές συνέπειες της καραντίνας στην σωματική και ψυχική υγεία όλων μας είναι αναπόφευκτες. Έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, φόβος και άγχος για την υγεία μας πρωταρχικά, αλλά και για τον οικονομικό αντίκτυπο, μπορούν να μας καταβάλλουν. Αρκετοί από μας έχουν την δυνατότητα να παραμένουν σπίτι και να συνεχίσουν να εργάζονται από τον υπολογιστή τους . Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει ή να επιδεινώσει προϋπάρχοντα μυοσκελετικά προβλήματα, λόγω της πολύωρης εργασίας με κακή εργονομία (καναπές, τραπεζαρία, κ.τ.λ).

Για αυτούς τους λόγους, η επιστημονική ομάδα του ManulaPhysiopraxis ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των ημερών που διανύουμε, αποφάσισε να στηρίξει τους ασθενείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, με φυσικοθεραπεία από απόσταση. Σε μια συνεδρία από απόσταση (είτε τηλεφωνικά ή σε 2o χρόνο μέσω video-κλήσης), ο φυσικοθεραπευτής θα σας ζητήσει μια αναλυτική περιγραφή του προβλήματος που σας απασχολεί, και θα σας κάνει και γενικά ερωτήματα που αφορούν στην συνολική σας υγεία και το ιατρικό σας ιστορικό. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσει να κατανοήσει τους παθοβιολογικούς μηχανισμούς της διαταραχής και να σχεδιάσει για εσάς ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αποκατάστασης που θα μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει συγκεκριμένες ασκήσεις, κινητοποιήσεις, εργονομικές συμβουλές και οδηγίες για αυτοδιαχείριση των συμπτωμάτων (αποστολή οδηγιών και video μέσω mail ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης).

Μπορείτε να κανονίσετε μια συνεδρία από απόσταση καλώντας το 210-5812945 ή στέλνοντας μας mail (info@manualphysiopraxis.gr). Επίσης μπορείτε να καλείτε στα: 6972294557 και 6936948828.